Trygg strømhandel: Ny sertifiseringsordning for strømbransjen

Publisert: 03/02/2021
Sist oppdatert: 11/05/2021


Den nye sertifiseringsordningen som ble lansert i januar 2021 skal gjøre det enda enklere og tryggere å være strømkunde i Norge.

Daglig leder i NorgesEnergi, Hans-Erik Ramsdal er svært positiv til den nye sertifiseringsordningen:

– NorgesEnergi støtter alle tiltak som gjør det enklere å være strømkunde, og som styrker tilliten til strømbransjen som helhet. Vi håper og tror at denne sertifiseringen vil bidra positivt til dette, og vi vil ta initiativ til at NorgesEnergi blir sertifisert i henhold til ordningen.

 

Hans-Erik Ramsdal

"NorgesEnergi støtter alle tiltak som gjør det enklere å være strømkunde, og som styrker tilliten til strømbransjen som helhet."

- Hans-Erik Ramsdal

Hva er Trygg strømhandel?

Trygg strømhandel er en sertifiseringsordning for den norske strømbransjen. Det er bransjeorganisasjonene Energi Norge og Distriktsenergi som har tatt initiativ til ordningen som skal administreres av DNV GL (Det Norske Veritas)

Strømleverandørene som sertifiseres i ordningen må tilfredstille en rekke krav både når det gjelder salgsaktiviteter, informasjon, rutiner, markedsføring og opplæring av ansatte.

Trygg Strømhandel ble lansert 27. januar 2021 og det forventes at de første sertifiserte strømleverandørene skal være på plass i løpet av september.

Les mer om Trygg Strømhandel

Logo Trygg Strømhandel