Billig strøm gir god energi

Billig strøm gir god energi! I over 20 år har NorgesEnergi kjempet for å kutte strømutgiftene til alle våre kunder. Det har vi tenkt å fortsette med. Vi elsker billig strøm!

Da NorgesEnergi ble etablert i 1999 var vi Norges første lavprisaktør. Vi utfordret de store energiselskapene både på pris og kundeservice, og gjorde det enklere å være strømkunde. Det har kommet alle norske strømkunder tilgode. Sunn konkurranse og mange aktører har ført til bedre vilkår og billigere strømutgifter.

I dag er NorgesEnergi et av landets største strømselskap med hovedkontor i Kristiansand og omtrent 140 ansatte i privat- og bedriftsmarkedet. Vi jobber hver dag for at du skal få både billig strøm og nye tjenester som gjør hverdagen din enklere. Vi er takknemlig og stolt over at vi nå har mange hundre tusen kunder fra hele landet som elsker billig strøm og smarte kundefordeler like høyt som oss.

Siden 2004 har vi vært en del av Hafslund Marked, og i 2017 ble vi inkludert i det finske energikonsernet Fortum.

 

 

I september 2021 ble vi, som en av de første i Norge, sertifisert for Trygg strømhandel. Ordningen skal gjøre det enklere og tryggere å være strømkunde i Norge. 
Les mer her.

I desember 2020 ble vi Norges første Skravlekopp-bedrift!

— I NorgesEnergi sier vi at billig strøm gir god energi. Men den aller beste energien skapes mellom oss mennesker, og den har blitt mangelvare i 2020. Nå er det er viktigere enn noen gang at vi gjør det vi kan for å se og løfte hverandre, sier administrerende direktør i NorgesEnergi Hans-Erik Ramsdal.

Les mer her

 

Siden 2017 har vi samarbeidet med studentorganisasjonen Start UiA, med mål om å dyrke innovasjon og fremme entreprenørskap blant studenter.