Billig strøm gir god energi

Billig strøm gir god energi! I over 20 år har NorgesEnergi kjempet for å kutte strømutgiftene til alle våre kunder. Det har vi tenkt å fortsette med. Vi elsker billig strøm!

Da NorgesEnergi ble etablert i 1999 var vi Norges første lavprisaktør. Vi utfordret de store energiselskapene både på pris og kundeservice, og gjorde det enklere å være strømkunde.
Det har kommet alle norske strømkunder tilgode. Sunn konkurranse og mange aktører har ført til bedre vilkår og billigere strømutgifter.

Analyser fra Energibarometeret (Kantar TNS, 2010 - 2020) viser at de fleste som har skiftet strømleverandør de 10 siste årene, har valgt NorgesEnergi. Dette er vi veldig glade for!

I dag er NorgesEnergi et av landets største strømselskap med hovedkontor i Kristiansand og omtrent 140 ansatte i privat- og bedriftsmarkedet. Vi jobber hver dag for at du skal få både billig strøm og nye tjenester som gjør hverdagen din enklere. Vi er takknemlig og stolt over at vi nå har mange hundre tusen kunder fra hele landet som elsker billig strøm og smarte kundefordeler like høyt som oss.

Siden 2004 har vi vært en del av Hafslund Marked, og i 2017 ble vi inkludert i det finske energikonsernet Fortum.

Logo, likestilt arbeidsliv

I 2018 ble vi, som et av de første selskapene i Norges, sertifisert som en likestilt virksomhet.

Logo, Start UiA

 

Siden 2017 har vi samarbeidet med studentorganisasjonen Start UiA, med mål om å dyrke innovasjon og fremme entreprenørskap blant studenter.