NorgesEnergi blir til Fortum. 13. mai forener vi krefter med Fortum. Les mer om fusjonen her eller bestill strømavtale hos Fortum.

Om NorgesEnergi

Vi gjør strøm enkelt og greit! 

Velkommen til NorgesEnergi

Som en av Norges ledende strømleverandører kjemper vi hver dag for å tilby våre kunder pålitelig strøm og enestående kundeservice. Vi skal gjøre det enkelt og greit for deg å være strømkunde. Med en solid forankring i energibransjen og et dedikert team av fagfolk, er vi stolte av å levere innovative løsninger som gjør en positiv forskjell for både miljøet og lommeboken din.

Våre tjenester

Vårt fokus er å skape verdi for deg som kunde. Vi tilbyr konkurransedyktige strømavtaler som passer til enhver husholdning. Uansett om du er en privatperson eller en bedrift, kan du stole på at vi finner den beste strømavtalen for deg. Vår portefølje inkluderer flere spotprisavtaler, og vi har også flere valgfrie tilleggstjenester som du kan bestille etter behov. 

Med våre konkurransedyktige priser og fleksible løsninger, er vi sikker på at du kommer til å trives som kunde hos oss. 

App og Min side

Vi er opptatt av å gjøre strøm enkelt og greit. Vi har derfor utviklet brukervennlige selvbetjeningløsninger. Slik at du kan ta kontroll over ditt strømforbruk. 

Med NorgesEnergi-appen og Min side kan du enkelt overvåke ditt strømforbruk, se fakturadetaljer, se strømpris time for time og administrere din strømavtale - Alt på ett sted. Vi mener at det skal lønne seg å være en bevisst forbruker, og vi ønsker å hjelpe deg på veien. 

Vår historie

Da NorgesEnergi ble etablert i 1999 var vi Norges første lavprisaktør. Vi utfordret de store energiselskapene både på pris og kundeservice, og gjorde det enklere å være strømkunde. Det har kommet alle norske strømkunder tilgode. Sunn konkurranse og mange aktører har ført til bedre vilkår og billigere strømutgifter.

NorgesEnergi har hovedkontor i Kristiansand og omtrent 140 ansatte i privat- og bedriftsmarkedet. Vi er takknemlig og stolt over at vi nå har mange kunder fra hele landet som elsker billig strøm.

Siden 2017 har vi vært en del av det finske energikonsernet Fortum. 


Trygg strømhandel

I september 2021 ble vi, som en av de første i Norge, sertifisert for Trygg strømhandel. Ordningen skal gjøre det enklere og tryggere å være strømkunde i Norge.

Les mer her


Kundeservice

Vårt kundesenter er åpent på hverdager 8:00-16:00. Våre medarbeidere sitter klare og hjelper deg med alle dine spørsmål om strøm. 

Husk at som kunde i NorgesEnergi har du alltid tilgang til våre kundetjenester ved å logge inn på Min side eller app. 

Kontakt oss

Kontaktskjema

Telefon: 38100080

Epost: kundeservice@norgesenergi.no