Flytte?

Når du skal flytte er det viktig at du melder fra til oss slik at du får med din gode strømavtale videre til ditt nye hjem. Vi kan i tillegg ordne det slik at strømmen blir sagt opp på den gamle adressen din. Det går dessverre ikke automatisk, men vi hjelper deg gjerne!

Jeg skal flytte - hvordan får jeg med strømmen på flyttelasset?

Så snart du vet hvilken dato du overtar den nye boligen din kan du gi beskjed til oss. Vi kan starte strømleveransen fra dagen du flytter inn. Du kan enkelt registrere din nye adresse på Min side.

Ny kunde?

Du kan bestille strøm til din nye adresse selv om du ikke er kunde fra før av.

 

Jeg skal si opp strømmen på min gamle adresse - hva gjør jeg?

For at du skal slippe å måtte betale for strøm til en bolig du har flyttet fra er det veldig viktig at du gir oss beskjed senest tre virkedager før du flytter ut. Dette fordi vi skal rekke å melde oppsigelsen din videre til Elhub. Du kan sende en flyttemelding for strøm via Min side.

Det er mye å tenke på når man skal flytte, derfor ønsker vi at det skal være enkelt å ta med strømmen fra NorgesEnergi på flyttelasset. 

To ting må gjøres:

1. Strøm skal bestilles til den nye boligen

Vi anbefaler at du bruker melder flytting via Min side. Da får du Spotpris helt uten påslag på strømmen i ditt nye hjem. Hvis du ikke er kunde hos oss i dag kan du bestille strøm og oppgi datoen for overtakelse her.

2. Strøm skal sies opp i den gamle boligen

Her er det viktig at du kontakter oss senest tre dager før du flytter ut slik at vi rekker å melde oppsigelsen din videre til Elhub. Du kan si opp strømavtalen på din gamle adresse via Min side.

 

Regelen om at man må melde utflytting i forkant av at man flytter påvirker ikke innflytting. Det betyr at du fremdeles kan registrere innflyttingsdato tilbake i tid når du bestiller strøm til din nye bolig.

Har du imidlertid glemt å melde utflytting fra din gamle bolig, må du påse at de som nå bor i din gamle bolig bestiller strøm fra datoen de flyttet inn. Ellers kan du risikere å måtte betale for strøm på din gamle adresse lenge etter du har flyttet. Så fort noen andre har bestilt strøm på din gamle adresse, vil strømabonnementet ditt på den adressen automatisk avsluttes.

Siden det ikke er mulig å melde utflytting tilbake i tid, må du påse at de som nå bor i din gamle bolig bestiller strøm fra datoen de flyttet inn. Når de har bestilt strøm, vil strømabonnementet ditt automatisk avsluttes. 

Fant du ikke svar på det du lurte på?

Logg inn på Min side    Kontakt oss