Bonustimen

NYHET! Nå spanderer vi en time strøm for hver dag du er kunde!

  • 365 timer i året
  • For alle kunder uansett strømforbruk
  • Enkelt å aktivere 

Aktiver Bonustimen nå

Kjære kunde,

Nå spanderer vi en time strøm for hver dag du er kunde hos oss i NorgesEnergi. Det er enkelt, det er for alle og koster ingenting å aktivere. Denne unike kundefordelen gjør det mulig for deg å samle opp hele 365 timer i året som vi spanderer på deg når du forblir kunde hos oss. Utbetalingen trekkes ifra på strømregningen din.

Så enkelt fungerer Bonustimen

 

Logg inn på Min side eller send SMS med kodeord BONUS til 2141 og begynn å samle bonustimer i dag.

 

Vi spanderer en time strøm for hver dag du er kunde, 365 dager i året.

 

Bonustimene trekkes fra fakturaen din for strømforbruket i juli hvert år (denne regningen sendes ut i august).

Ofte stilte spørsmål

Du får med deg bonustimene hvis du tar med deg strømavtalen fra NorgeEnergi når du flytter til en ny adresse.
Skal du flytte allerede nå?

Meld flytting via Min side

 

Det er per nå ikke mulig å bruke bonustimene til noe annet enn å få de trukket fra strømregningen, men vi ønsker gjerne innspill til hvordan vi kan utvikle og forbedre Bonustimen.

Send inn ditt forslag her

Vi ønsker å gi noe ekstra til dere som velger å være strømkunde hos oss over lengre tid. Dersom du er kunde i et helt kalenderår etter at du aktiverte Bonustimen vil du ha spart opp 365 strømtimer, som du vil får trukket fra i august året etter. Det er strømforbruket for juli som fremkommer på fakturaen som sendes ut i august, siden vi fakturerer etterskuddsvis.

Vi spanderer én time for hver dag du er kunde. Det vil si at det er summen av dager du har vært kunde som bestemmer hvor mange timer vi skal trekke fra på august-fakturaen. Vi fakturerer etterskuddsvis, som betyr at det er strømforbruket i juli som fremkommer på august-fakturaen. Og hvor mye du får trukket fra avhenger av antall timer, og selvfølgelig strømprisen i juli. Hvis du for eksempel aktiverte Bonustimen 11.oktober 2021 vil du spare 82 strømtimer ut 2021 som vil trekkes fra strømregningen din i juli 2022.

Slik beregnes fratrekket: Bonus til fradrag på strømregning for juli = ("En times strømforbruk per dag i Opptjeningsperioden" / "744 timer i juli") x "ditt totale strømforbruk i kWh i juli" x "Kundens gjennomsnittlige strømpris (NOK / kWh) i juli ".

Når du har aktivert Bonustimen vil du automatisk begynne å samle en time for hver dag du er kunde. Disse timene vil trekkes fra strømregningen din i august det påfølgende året. Det betyr at det som samles i 2021 vil trekkes fra regningen i august 2022, og det som samles i 2022 vil trekkes fra regningen i august 2023.

Her finner du vilkår for Bonustimen.

Vil du lese enda mer om hva Bonustimen er og hvorfor vi har det?

Les mer her

Er du ikke kunde hos NorgesEnergi i dag?

Bestill strøm og samle bonustimer fra første dag!

Bestill strøm til Spotpris