Bonustimen

Vi spanderer en time strøm for hver dag du er kunde!

  • 365 timer i året
  • For alle kunder uansett strømforbruk
  • Enkelt å aktivere 

Aktiver Bonustimen nå

Kjære kunde,

Vi spanderer en time strøm for hver dag du er kunde hos oss i NorgesEnergi. Det er enkelt, det er for alle og koster ingenting å aktivere. Denne unike kundefordelen gjør det mulig for deg å samle opp hele 365 timer i året som vi spanderer på deg når du forblir kunde hos oss. Dine samlede bonustimer trekkes fra strømregningen din i august hvert år. Det du samler i 2022 blir trukket fra strømregningen vi sender ut i august 2023.

Så enkelt fungerer Bonustimen

 

Logg inn på Min side, aktiver Bonustimen og begynn å samle bonustimer i dag.

 

Vi spanderer en time strøm for hver dag du er kunde, 365 dager i året.

 

Bonustimene trekkes fra fakturaen din for strømforbruket i juli hvert år (denne regningen sendes ut i august).

Ofte stilte spørsmål

Du får med deg bonustimene hvis du flytter til ny adresse og fortsetter som kunde hos NorgesEnergi. Bonustimene beregnes da på forbruket på din nye adresse. Dersom du som kunde har et opphold i kundeforholdet, og vi ikke mottar ny strømbestilling innen 30 dager, vil bonustimene forsvinne. 
Har du allerede flyttet eller skal flytte?

Meld flytting via Min side

 

Ja, dersom du har oppsparte bonustimer fra fjoråret vil du i inneværende år få muligheten til å løse ut disse i andre ting enn frattrekk på fakturaen i august. Akkurat hva dette er avhenger av hva du har samtykket til. Du kan administrere dine samtykker på Min side.

Vi ønsker å gi noe ekstra til dere som velger å være strømkunde hos oss over lengre tid. Dersom du er kunde i et helt kalenderår etter at du aktiverte Bonustimen vil du ha spart opp 365 strømtimer, som du først kan få fra trukket fra strømfakturaen i august året etter. Det er strømforbruket for juli som fremkommer på fakturaen som sendes ut i august, siden vi fakturerer etterskuddsvis. Fremover vil det også bli mulig å løse inn bonustimene i andre produkter hos oss eller overføre timene til neste år.

Det er ikke en spesifikk time på døgnet som blir kompensert. Det er summen av dager du har vært medlem i bonusprogrammet (1 dag = 1 time), forbruket ditt og strømprisen i juli som bestemmer hvor stor sum du får til fratrekk på fakturaen i august. Vilkårene i Bonusprogrammet tar ikke høyde for at staten kompenserte store deler av spotprisen, og i beregningene legger vi til grunn spotprisen i sin helhet. Det er en fordel for deg. 

Eksempel:

  1. Du aktiverte Bonustimen 8. oktober 2021. 
  2. Da vil du kunne spare opp 83 strømtimer (det var 83 dager igjen av 2021 fra 8. okt når bonuspgrammet ble lansert) som vil trekkes fra på augustfakturaen din.  
  3. Har du et juliforbruk på 1500 kwt og strømprisen for juli i snitt blir 150 øre/kWh så vil vi trekke fra 251 kroner på fakturaen din. 

Formelen for utregning er: Bonus til fradrag på strømregning for juli = ("En times strømforbruk per dag i Opptjeningsperioden" / "744 timer i juli") x "Kundens totale strømforbruk i kWh i juli" x "Kundens gjennomsnittlige strømpris (NOK / kWh) i juli»

Når du har aktivert Bonustimen og har en aktiv strømavtale hos oss, vil du automatisk begynne å samle en time for hver dag du er kunde. Disse timene vil trekkes fra strømregningen din i august det påfølgende året. Det betyr at det som samles i 2021 vil trekkes fra regningen i august 2022, og det som samles i 2022 vil trekkes fra regningen i august 2023.

Her finner du vilkår for Bonustimen.

Vil du lese enda mer om hva Bonustimen er og hvorfor vi har det?

Les mer her

Er du ikke kunde hos NorgesEnergi i dag?

Bestill strøm og samle bonustimer fra første dag!

Bestill strøm til Spotpris