Bonustimen avvikles

Fordelsprogrammet, Bonustimen, har vært et prøveprosjekt som vi startet opp med i slutten av 2020. Siden den gang har strømmarkedet endret seg drastisk, og vi er nødt til å følge etter. 

Fremover vil vårt hovedfokus være å tilby deg tjenester, produkter og løsninger som skal gjøre det enklere å få kontroll over strømforbruket ditt. 

Ofte stilte spørsmål: 

Hva skjer med Bonustimene mine?

Du vil fortsette å spare opp bonustimer ut året (2023). Det betyr at dersom du har har vært kunde og aktivert bonustimen siden 1. januar 2023, har du mulighet til å samle opp hele 365 bonustimer. Dette utgjør 365 timer med gratis strøm. 

Når slutter jeg å spare opp bonustimer?

Du vil fortsette å spare bonustimer ut året (2023). Du vil dermed slutte oppsparingen ved utgangen av året. 

Når får jeg utbetalt for bonustimene jeg har spart opp i 2023?

Fradraget regnes ut basert på ditt totale strømforbruk og din gjennomsnittlige strømpris i juli 2024, og trekkes fra strømregningen din i august. Slik som det alltid har blitt gjort. 

Dette forutsetter at du fortsatt er kunde i NorgesEnergi til og med juli 2024. Du er også nødt til å ha et uavbrutt kundeforhold. Dersom du sier opp din strømavtale mister du dine oppsparte bonustimer. 

Ønsker du å se vilkårene for fordelsprogrammet? Les vilkår her.

Har du aktivert bonustimen?

Husk at du kan se Bonustime-saldo på Min side. Klikk her for å se din saldo 

Kundeservice

Vårt kundesenter er åpent på hverdager 8:00-16:00. Våre medarbeidere sitter klare og hjelper deg med alle dine spørsmål om strøm. 

Husk at som kunde i NorgesEnergi har du alltid tilgang til våre kundetjenester ved å logge inn på Min side eller app. 

Kontakt oss

Kontaktskjema

Telefon: 38100080

Epost: kundeservice@norgesenergi.no