Spill Allsang på Grensen-bingo og vinn flotte premier

Last ned eller print ut bingobrett, følg med på sendingen og kryss av det du ser i TV-ruta. Får du 5 på rad kan du delta i ukens konkurranse på Facebook og være med i ukentlige trekninger av flotte premier. 

Hver uke inviterer vi til Allsang på Grensen-bingo. Print ut brettene eller ta skjermbilde på mobil eller nettbrett for å spille. Det er 8 ulike brett, slik at du også kan spille samme med familie og venner under sendingen og se hvem av dere som får bingo først. Kanskje har du også kjøpt inn noen premier til ukens sending?

Alle som får bingo i løpet av en sending kan være med i trekning av flotte premier fra NorgesEnergi. Da må du laste opp bilde av bingobrettet ditt i kommentarfeltet under ukens post på Facebooksiden vår

Regler for Allsang på Grensen bingo:

Allsang på Grensen bingo er for alle!

Print ut pdf med bingobrett eller ta skjermbilde av bildene under. (Tar du skjermbilde anbefaler vi at du bruker et redigeringsprogram der du kan tegne kryss over bildene)

Følg med under sendingen og kryss av/marker på brettet ditt dersom du ser noen av tingene på tv-skjermen. 

Du trenger fem symboler på rad for å få bingo; enten loddrett, vannrett eller diagonalt. Ruten i midten med logo er "frirute". 

Tidspunkt: Allsang på Grensen sendes hver torsdag kl. 21.40 fra og med 24. juni til og med 5. august på TV 2, med reprise på TV 2 Livsstil. Programmet finner du også på TV 2 Play. Du kan spille bingo under hvilken som helst av sendingene, gjerne alle. 

Bli med i konkurransen: Har du fått bingo kan du laste opp et bilde av bingobrettet ditt på ukens konkurransepost på NorgesEnergis Facebook-side. Alle som laster opp bilde under ukens post er med i trekningen av flotte premier. Postene er markert med ukenummer. Vi trekker tre tilfeldige vinnere hver mandag. Vinnerene blir annonsert i kommentarfeltet og kontaktes direkte. Ukesvinnerne blir også publisert på denne siden. (Du kan selvfølgelig også spille bingo uten å delta i konkurransen.)

Utsendelse av premier: Premiene vil sendes ut fortløpende, men på grunn av ferieavvikling vil premiene i uke 28-31 sendes ut i uke 32. 

 

Vinnere: 

Uke 25:

Uke 26:

Uke 27:

Uke 28:

Uke 29:

Uke 30: 

Uke 31: 

 

 

Eller ta skjermbilde av bildene under. Vi har 8 ulike varianter av bingobrettet vårt.