Skal du flytte? Husk å ta med strømmen!

  • Ingen påslag på strømmen
  • Ingen bindingstid
  • Strøm til spotpris - time for time
  • Abonnementspris på kun 49 kr/md

Meld flytting

 Er du ikke kunde hos NorgesEnergi fra før? Bestill billig strøm til ditt nye hjem her!

Ofte stilte spørsmål om flytting av strøm

Det er mye å tenke på når man skal flytte, derfor ønsker vi at det skal være enkelt å ta med strømmen fra NorgesEnergi på flyttelasset. 

To ting må gjøres:

1. Strøm skal bestilles til den nye boligen

Vi anbefaler at du bruker melder flytting via Min side. Da får du Spotpris helt uten påslag på strømmen i ditt nye hjem. Hvis du ikke er kunde hos oss i dag kan du bestille strøm og oppgi datoen for overtakelse her.

2. Strøm skal sies opp i den gamle boligen

Her er det viktig at du kontakter oss senest tre dager før du flytter ut slik at vi rekker å melde oppsigelsen din videre til Elhub. Du kan si opp strømavtalen på din gamle adresse via Min side.

 

Regelen om at man må melde utflytting i forkant av at man flytter påvirker ikke innflytting. Det betyr at du fremdeles kan registrere innflyttingsdato tilbake i tid når du bestiller strøm til din nye bolig.

Har du imidlertid glemt å melde utflytting fra din gamle bolig, må du påse at de som nå bor i din gamle bolig bestiller strøm fra datoen de flyttet inn. Ellers kan du risikere å måtte betale for strøm på din gamle adresse lenge etter du har flyttet. Så fort noen andre har bestilt strøm på din gamle adresse, vil strømabonnementet ditt på den adressen automatisk avsluttes.

Siden det ikke er mulig å melde utflytting tilbake i tid, må du påse at de som nå bor i din gamle bolig bestiller strøm fra datoen de flyttet inn. Når de har bestilt strøm, vil strømabonnementet ditt automatisk avsluttes. 

Fant du ikke svar på det du lurte på?

Logg inn på Min side    Kontakt oss