NorgesEnergi har nå blitt Fortum. 13. mai forente vi krefter med Fortum. Les mer om fusjonen her eller bestill strømavtale hos Fortum.

Slik fungerer verving

Kort fortalt får du 500 kroner i rabatt på strømregningen din når den du vervet har fått strøm fra NorgesEnergi i en måned. På denne siden kan du lese mer om hva som gjelder for deg om du verver - eller om du er blitt vervet.

For deg som verver

Verving er kun for privatkunder. Rabatten kan ikke utbetales i kontanter, men trekkes fra beløpet på fakturaen som produseres etter at den vervede er blitt kunde hos NorgesEnergi. Rabatten bortfaller dersom den som verves bytter til en annen strømleverandør før første måned er gjennomført. Rabatten er på 500 kroner.

For deg som blir vervet

Du kan ikke bli vervet hvis du har en aktiv strømavtale hos NorgesEnergi på det aktuelle anlegget. Tilbudet gjelder privatkunder. Rabatten kan ikke utbetales i kontanter, men trekkes fra beløpet på første faktura. Rabatten bortfaller dersom du bytter til en annen strømleverandør før første måned er gjennomført. Rabatten er på 500 kroner.​

Om rabatten

Rabatten gjelder kun strøm, og ikke nettleie. Det trekkes kun fra én opptjent ververabatt per faktura, som betyr at du får 500 kroner i ververabatt på tre ulike fakturaer dersom du har vervet 3 venner. Ververabatten avregnes mot ditt faktiske strømforbruk på strøm levert fra oss. Om faktisk forbruk er under kr 500,- på strøm (levert fra NorgesEnergi), så vil resterende ververabatt overføres og trekkes fra på neste faktura (opptil 500 kroner).