Slik fungerer verving

For deg som verver

Verving er kun for privatkunder. Rabatten kan ikke utbetales i kontanter, men trekkes fra beløpet på fakturaen som produseres etter at den vervede er blitt kunde hos NorgesEnergi. Rabatten bortfaller dersom den som verves bytter til en annen strømleverandør før første måned er gjennomført. Rabatten er på 500 kroner.

For deg som blir vervet

Du kan ikke bli vervet hvis du har et aktivt strømabonnement hos NorgesEnergi på det aktuelle anlegget. Tilbudet gjelder privatkunder. Rabatten kan ikke utbetales i kontanter, men trekkes fra beløpet på første faktura. Rabatten bortfaller dersom du bytter til en annen strømleverandør før første måned er gjennomført. Rabatten er på 500 kroner.​

Om rabatten

Rabatten gjelder kun strøm, og ikke nettleie. Det trekkes kun fra én opptjent ververabatt per faktura, som betyr at du får 500 kroner i ververabatt på tre ulike fakturaer dersom du har vervet 3 venner. Ververabatten avregnes mot ditt faktiske strømforbruk på strøm levert fra oss. Om faktisk forbruk er under kr 500,- på strøm (levert fra NorgesEnergi), så vil resterende ververabatt overføres og trekkes fra på neste faktura (opptil 500 kroner).