NorgesEnergi har nå blitt Fortum. 13. mai forente vi krefter med Fortum. Les mer om fusjonen her eller bestill strømavtale hos Fortum.

Nå blir det enklere å være strømkunde

20. februar 2018

NorgesEnergi har mange kunder i området til Skagerak Nett, og er glad for at billig strøm nå er blitt enda enklere for kundene i regionen.  

 – Vi heier på alt som gjør strøm enklere for kundene våreVi har ønsket å få til dette lenge, og endelig er det tilrettelagt slik at også vi som lavprisaktør kan tilby denne fordelen for våre kunder, sier Geir Jørgensen, leder for privatmarkedet i NorgesEnergi.

Etterspurt av strømkunder 
Fra 1. september 2016 trådte en ny forskrift om fellesfakturering av strøm og nettjenester i kraft – og dette rulles nå ut i de ulike nettområdene landet rundtFram til nylig har det kun vært strømleverandører integrert med det lokale nettselskapet som har kunnet tilby strøm og nettleie på samme faktura til kundene. Dette har beskyttet de gamle regionale strømleverandørene, og hindret konkurranse til det beste for kundene. 

 Nå får kundene våre den første fakturaen med strøm og nettleie fra Skagerak Nett samlet.  Selv om ikke strømregningen er morsommere, blir de færre og enklere å forstå. Vi har allerede gjennomført dette for mange hundretusen andre kunder i Norge med gode tilbakemeldinger, og ordningen skaper ny energi i konkurransesituasjonen til glede for kundene, forteller Geir Jørgensen. 

En undersøkelse publisert av NVE i 2013 viser at 68 prosent av kundene sier felles fakturering for strøm og nettjenester har betydning for deres valg av strømleverandør. I TNS Gallups Energibarometer for tredje kvartal 2016 svarte hele 84 prosent at de ønsket strøm og nettleie samlet på én faktura. 

Økt konkurranse gir lavere priser 
Siden starten i 1999 har NorgesEnergi utfordret de tidligere strømmonopolistene, og er i dag en av landets største strømleverandører med kunder i hele Norge. Nå tror Jørgensen at konkurransen blir enda større – og det er til kundenes fordel. 

–I alle disse årene har kundene valgt oss på grunn av våre lave strømpriser til tross for ulempen med å måtte få to separate fakturaer for strøm og nettleie. Nå er vi endelig sikret de samme rammebetingelsene som de regionale strømselskapene og kan tilby kundene noe som har vært etterspurt, sier Jørgensen. 

– Vårt kundeløfte har hele tiden vært å levere billig strøm og kutte kundenes strømutgifter. Samtidig ønsker vi å gjøre det så enkelt som mulig for kundene. Når vi nå kan fakturere strøm og nettleie på samme faktura, får kundene en enklere og bedre oversikt over sitt totale strømforbruk og kan også lettere sammenligne pristilbud på strøm i markedet. Det er bra for kundene, avslutter Jørgensen.