NorgesEnergi har nå blitt Fortum. 13. mai forente vi krefter med Fortum. Les mer om fusjonen her eller bestill strømavtale hos Fortum.

Innovativ sjørøverjakt i lokalt næringsliv

07. mars 2018

Det er studentorganisasjonen Start UiA som er vertskap for konferansen som samler studenter fra hele Norge førstkommende helgIntensjonen med samlingen er å skape nye løsninger for lokale bedrifter og ikke minst danne tverrfaglige og kreative team.  

— Vi håper at vi med vår kreative og nytenkende tilnærming til problemstillinger våre samarbeidsbedrifter står i, skal kunne skape nye produkter, etablere nye bedrifter og bidra til en mer bærekraftig fremtid. 

Uttalelsen kommer fra Tony Kjenner som er leder for den frivillige studentorganisasjonen Start Norge. 550 studenter fordelt på 20 lokallag deltar på ulike aktiviteter året rundt for å skape merverdi for samarbeidspartnere i det lokale næringsliv.  

 

Fremtidens løsninger 
NorgesEnergi er en av samarbeidspartnerne til lokallaget knyttet til Universitetet i Agder, Start UiA. 

— Vårt selskap ble gründet i 1999, og er i dag Norges nest største strømselskap. Men det startet med en kreativ idé, evnen til å tenke nytt og masse stå på vilje. Derfor er det ekstra fint å samarbeide med studenter som er opptatt av det samme som oss; innovasjon og entreprenørskap. 

Lene Apland er leder for produktutvikling og markedsinnsikt i NorgesEnergi. Hun er overbevist om at casene studentene skal vurdere og analysere vil bringe mye nytt med seg.  

 — Vår produktutvikling styres av hva våre kunder ønsker seg. Studentene bidrar til innsikt i fremtidens behov og krav, og dersom vi skal styrke vår konkurransekraft vil den innsikten kunne bli avgjørende, avslutter Apland. 

----------------------------------------------

Fakta Start Norge 

-Start Norge og alle de 20 lokallagene våre er non-profitt studentorganisasjon  
- 550 aktive medlemmer 
- Fokus på nye løsninger, produkter og skape sin egen fremtid gjennom innovasjon og entreprenørskap.  
- Hvert år arrangeres Start Forum Vår og Start Forum Høst i regi av Start Norge, men fasilitert av et nytt lokallag og region hvert semester.  
- Start UiA har 52 aktive medlemmer som jobber med dette formålet på Sørlandet.