Slik støtter du klubben i ditt hjerte: Gul supporterstrøm

Bestill her på denne siden eller kontakt vårt kundesenter for mer informasjon.

Klubben din har inngått avtale med NorgesEnergi, og dersom dere som er supportere velger NorgesEnergi som strømselskap får klubben 400,- første år, og 200 kroner i klubbkasse de påfølgende årene.  

 

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt vårt kundesenter, så hjelper vi deg videre. Er du allerede NorgesEnergi-kunde kan du bytte til gul supporterstrøm og likevel støtte klubben i ditt hjerte. 

 

Ønsker du å bestille Gul supporterstrøm?

Det er enkelt og gratis å bytte. Du betaler det samme for strømmen som vi gjør på strømbørsen, i tillegg en månedspris og påslag som dekker de lovpålagte elsertifikatene.

Bestill Gul supporterstrøm

Kundene våre betaler ikke noe ekstra for å støtte klubben sin. Kundene kan velge hvilken som helst strømavtale hos NorgesEnergi og likevel støtte klubben.

Vi er en del av en bransje hvor det er lite å tjene per kunde. 200 kroner året per kunde er derfor en stor andel av vår fortjeneste. Årsaken til at vi likevel kan betale klubben din dette er at salgsjobben for kunder som bestiller Gul supporterstrøm blir gjort av klubben din. Da sparer vi penger som vi normalt hadde brukt for å betale f.eks. et salgsbyrå for den samme jobben.

Du kan fortsatt støtte klubben din når du er eksisterende kunde, ved å gjøre en av de følgende stegene:

    1. Send sms med KLUBB til 1908
    2. Ring kundesenteret på tlf. 38100080
    3. Send e-post til kundeservice@norgesenergi.no

Ja, det er viktig for oss at du skal føle deg trygg på at de som bestiller Gul supporterstrøm og støtter klubben din har en billig strømavtale. Ikke bare billig i dag, men også billig om et år.

Vi utbetaler alltid til klubben og det er klubbens styre som beslutter hvordan pengene skal brukes eller fordeles. Når en kunde bestiller strøm så vil kunden få spørsmål om hvilket lag han heier på i klubben.

Nei, det er ikke bindingstid på Gul supporterstrøm.