NorgesEnergi utbetalte millioner til kunder med forsikring

Sist oppdatert: 12/05/2021


Flere tusen kunder mottok tilsammen 6,7 millioner kroner fra strømselskapet NorgesEnergi i 2020.

– Vi er glad for å kunne gi tilbake, sier markeds- og kommunikasjonssjef i NorgesEnergi Geir Arne Gundersen.

– Strømutgiftene er en betydelig kostnad for familieøkonomien, og dersom man blir sykemeldt over tid eller arbeidsledig kan fakturaene virker uoverkommelige, fortsetter han.

"Vi er glad for å kunne gi tilbake"

- Geir Arne Gundersen

Du kan spare tusenvis av kroner

En del av kundene i NorgesEnergi har valgt å knytte fordelsproduktet Strømforsikring (tidligere Sparepakken) til strømproduktet sitt.

Strømforsikring er en billig forsikring som gir deg som strømkunde mulighet for kompensasjon hvis du er uheldig å bli syk, miste jobben eller får en strømskade i huset ditt.

Dersom du blir sykemeldt mer enn 30 dager får du minimum 1000 kroner per måned i inntil fire måneder. Det samme gjelder hvis du blir ufrivillig arbeidsløs eller permittert.

Blir du sykemeldt mer enn 30 dager dekker NorgesEnergi hele strømregningen din.

Foto: mostphotos.com - Lightfield

Dekker egenandel ved strømskade

Lynnedslag eller andre feil i det elektriske anlegget kan føre til skader i kontakter eller i produkter. Oppstår dette hos deg får du som har Strømforsikring dekket egenandelen på innboforsikringen din, inntil 5000 kroner.

Fordelene med Strømforsikring gjelder også for partner, ektefelle eller samboer.

Får du en strømskade i hjemmet ditt, dekker Strømforsikring egenandelen på forsikringen din inntil 5000 kroner. Foto: mostphotos.com - Andrey Popov

Får du en strømskade i hjemmet ditt, dekker Strømforsikring egenandelen på forsikringen din inntil 5000 kroner. Foto: mostphotos.com - Andrey Popov

Lynet slo ned to ganger

Lynnedslag kan føre til skader på elektrisk anlegg og apparater og i verste fall føre til brann. I 2018 ble det rapportert inn skader for over 80 millioner i Norge.

Sannsynligheten for at lyn skal slå ned i TV-en to ganger i samme hus er veldig liten. Likevel var det det som skjedde hos Geir Nilsen.

– Jeg ble lettet over at jeg kunne søke refusjon fra strømselskapet mitt for dette. Dette er kostnader som dekker egenandelen for innboforsikringen, og jeg hadde dermed ingen utgifter knyttet til skaden som skjedde i hjemme mitt, forteller Geir.

 "Jeg ble lettet over at jeg kunne søke refusjon fra strømselskapet mitt da tv-en ble ødelagt"

– Geir Nilsen

For kun 49 kroner i måneden har du en billig forsikring mot arbeidsledighet, sykdom og strømskade i hjemmet.

Les mer om Strømforsikring