NorgesEnergi blir til Fortum. 13. mai forener vi krefter med Fortum. Les mer om fusjonen her eller bestill strømavtale hos Fortum.

- Strømforsikringen fungerte over all forventning

Publisert: 29/03/2023


Harald Fjell var på vei til julekonsert i hjembyen Kristiansand. I stedet endte han på sykehuset med tre brudd i beina. Fortvilelsen var stor, men takket være den valgfrie tilleggstjenesten Strømforsikring, slapp han i alle fall å bekymre seg for strømregningen.

- Det er nesten litt flaut, men jeg husket ikke at jeg hadde tegnet forsikringen. Dermed ble overraskelsen stor da jeg oppdaget det, sier Harald Fjell og smiler godt.

"Det er nesten litt flaut, men jeg husket ikke at jeg hadde tegnet forsikringen. Dermed ble overraskelsen stor da jeg oppdaget det"

- Harald Fjell

Vi møter han en tidlig vårdag i Kristiansand. Han halter litt. Beinet er stivt og det er fortsatt litt vondt, men han har kastet krykkene og er tilbake i jobb.

- Jeg skulle på gospelkonsert med kona og svigerfar ei uke før julaften. Det var glatt, så jeg slapp dem av utenfor konsertlokalet før jeg kjørte bilen ned i parkeringshuset.

På vei tilbake skled han. Pladask midt i gata.

- Det var en hyggelig mann som hjalp meg. Han fikk støttet meg opp på ei trapp og ringt etter ambulanse. Men jeg var tydeligvis ikke den eneste som hadde ramlet og trengte hjelp den dagen, så det endte med at han kjørte meg til sykehuset.

Mann i sofa med gipset ben på krakk

Illustrasjonfoto: mostphotos.com

To sykemeldinger

Harald ble gipset og lå på sykehuset til et par dager før julaften. Så måtte han tilbake på nyåret for å operere. Sykemeldingen varte fra uka før jul og til midten av februar. Men tilfeldighetene ville ha det til at han hadde hatt en operasjon i hånda i slutten av november, en måned før fallet på glatta, og dermed overlappet de to sykemeldingene hverandre.

- Da jeg satt hjemme med foten i gips på nyåret, tittet jeg på strømregningen og så at det sto Strømforsikring. Jeg ble kunde i NorgesEnergi i 2020, og har jo takket ja til forsikringen, men rett og slett glemt det.

Han tok en rask telefon til kundesenteret og fikk en link hvor han skulle registrere seg og laste opp sykemeldingene. Det var gjort på noen få minutter, forteller han.

Neonskilt Strømforsikring NorgesEnergi

Strømforsikring

Strømforsikring er en valgfri tilleggstjeneste som tilbys kunder hos NorgesEnergi. Forsikringen kan dekke strømregningen din med minimum 3000 kroner i inntil fire måneder. Tjenesten er uten bindingstid og koster 59 kroner i måneden. 

Les videre for mer info om hva som dekkes av forsikringen.

 

Fikk pengene tilbake

- To dager senere fikk jeg kreditnota på all strømmen jeg allerede hadde betalt i sykemeldingsperioden. Det som overrasket meg mest, var hvor utrolig enkelt det var.

Og pengene han har spart, kommer godt med.

- Vanligvis føler man at man betaler mye i forsikring, uten å få noe igjen for det. Men her har jeg virkelig fått valuta for pengene. Strømforsikringen koster ikke mer enn 59 kroner i måneden, men sparte meg for mangfoldig tusen kroner i strømutgifter i vinter.

Godt å høre

Geir Arne Gundersen i NorgesEnergi er glad for at Harald er fornøyd med tilleggstjenesten Strømforsikring.

- Det er aldri hyggelig når kundene våre skader seg, men når uhellet først er ute så er det i alle fall flott å få bekreftet at Strømforsikring fungerer som den skal, sier han.

"Når uhellet først er ute så er det i alle fall flott å få bekreftet at Strømforsikring fungerer som den skal."

-Geir Arne Gundersen, NorgesEnergi

Strømutgifter er en betydelig kostnad i de fleste husstander, og dersom man blir sykemeldt, permittert eller kanskje mister jobben, kan det fort bli veldig tøft.

– Da hjelper det i alle fall litt å vite at man slipper å bekymre seg for strømregningen, fortsetter Gundersen og legger til at Strømforsikring nå også er utvidet til å gjelde for innleggelse på sykehus i minimum 30 dager.

Fakta om Strømforsikring

Med den valgfrie tilleggstjenesten Strømforsikring kan du få dekket strømutgiftene dine med minimum 3000 kroner per måned i inntil fire måneder ved: 
• Sykmelding i mer enn 30 dager
• Arbeidsledighet i mer enn 30 dager
• Permittering i mer enn 30 dager
• Sykehusinnleggelse i mer enn 30 dager*

Strømforsikring dekker også egenandel på innbo- og løsøreforsikring ved strømskade.
Med strømforsikring utbetales også 5000 kroner som erstatning til dødsboet ved dødsfall*.

*Dette gjelder bare for kunder som mottar alders- eller uførepensjon fra NAV på skadetidspunktet.

Strømforsikring fra NorgesEnergi koster 59 kr/md og har ingen bindingstid.

Vil du vite mer?

Les mer om Strømforsikring