NorgesEnergi blir til Fortum. 13. mai forener vi krefter med Fortum. Les mer om fusjonen her eller bestill strømavtale hos Fortum.

 Foto: mostphotos.com - VH-Studio 

Så enkelt sparte Ella 1500 kroner på strømregningen

– Jeg skjønner ikke at ikke flere gjør det, sier hun.

– Jeg har vervet tre venner allerede, og det kommer helt sikkert til å bli flere. For denne ordningen er vinn-vinn både for meg og vennene mine, sier Ella Rosjan.
Oslo-kvinnen, som har vært kunde hos NorgesEnergi i flere år, har til nå spart 1500 kroner på vervingen.

"Det er jo helt utrolig bra, særlig med tanke på hvor enkelt det er å både verve og bli vervet. Det er gjort på noen få tastetrykk"

- Ella Rosjan

500 kroner i rabatt - hver eneste gang

Verveordningen fra NorgesEnergi fungerer slik at du får 500 kroner i rabatt på strømregningen for hver nye person du verver. Det samme får den som blir vervet.

– Det er mye penger. Jeg skjønner ikke at ikke flere gjør det, sier Ella.

Dersom den første strømregningen din etter vervingen er på under 500 kroner, er det ingen fare for at du mister det overskytende beløpet. Restsummen blir nemlig overført som pluss til neste regning.

– I perioder med lave strømpriser har dette betydd flere måneder med gratis strøm. Nå som strømprisene er så høye, utgjør det kanskje ikke så mye, tenker du. Men 500 kroner i rabatt på toppen av strømstøtten kommer godt med. Så dette er en god mulighet til få strømregningen litt ned, sier Hildegunn Skage Teinum i markedsavdelingen hos NorgesEnergi.

"Denne ordningen er vinn-vinn, både for meg og vennene mine."

- Ella Rosjan

Fyll inn enkelt skjema på nett

Den foreløpig siste personen Ella vervet, var en god kompis.

– Han holdt på å flytte og hadde mange ting som skulle ordnes. Han er heller ikke den mest praktiske jeg kjenner – jeg tror ikke engang at han vet hva målernummer er. Så da han nevnte at han trengte å få bestilt strøm, sa jeg at jeg kunne fikse det for ham. Det ble han selvsagt veldig glad for.

Ella gikk inn på NorgesEnergis nettsider og fylte ut både hennes og kompisens navn og mobiltelefonnummer i verveskjemaet. Kompisen fikk ganske raskt tilsendt en SMS, hvor han fikk lenke til et enkelt skjema han måtte fylle ut.

— Resten ordnet NorgesEnergi. Kompisen min fikk ny spotprisavtale på ett-to-tre, uten å måtte styre og ordne for å få det til. Det er en superenkel ordning, sier hun.

Gjør som Ella, kom i gang med vervingen du også:

Fyll ut verveskjema

– Utrolig serviceinnstilt

Ella legger ikke skjul på at vervepremien er super, men hun vil samtidig poengtere at motivasjonen til å verve ikke bare handler om penger. Hun synes også det er fint å kunne hjelpe venner og kjente med å sikre seg billig strøm.

— Jeg kan virkelig anbefale NorgesEnergi – og det er helt på ordentlig, sier Ella.

Hun forteller at hun opplever at de er både hyggelige, serviceinnstilt og konkurransedyktige på pris.

— Jeg er faktisk så fornøyd at jeg fort blir ivrig når jeg hører folk snakke om at de trenger å få byttet strømleverandør. Jeg trekker alltid frem mine gode opplevelser med NorgesEnergi, og sier ofte at jeg gjerne kan verve dem dit. Det er jo både hyggelig og nyttig å dele de gode erfaringene, sier hun.