NorgesEnergi spanderer strøm på kundene

Publisert: 11/10/2021


Er du interessert i at NorgesEnergi spanderer en time strøm på deg hver dag?  Da er det bare å melde seg inn i Bonustimen, NorgesEnergis nye bonusprogram.

 

- Vi ønsker å vise kundene våre at vi setter pris på dem. Derfor har vi laget et fordelsprogram som går ut på at kundene våre kan samle opp inntil 365 strømtimer i året hver, som vi så spanderer på dem, sier Geir Arne Gundersen, markeds- og kommunikasjonssjef i NorgesEnergi.

"Vi ønsker å vise kundene våre at vi setter pris på dem"

- Geir Arne Gundersen

For å få en time strøm for hver dag man er kunde – i tillegg til andre gunstige fordeler, trenger du knapt å løfte en finger. Det eneste du må gjøre er å bli medlem av NorgesEnergis nylanserte bonusprogram Bonustimen og naturligvis ha NorgesEnergi som strømleverandør.

Registrer deg for Bonustimen allerede nå

Aktiver her

Nytt konsept i strømbransjen

 

Bonustimen er et friskt, relativt nytt konsept i den norske strømbransjen, forteller Gundersen.

- Dette er et program som ikke mange strømselskap har, sier Gundersen og forklarer at dette lanseres i forbindelse med flere andre endringer strømselskapet har gjort den siste tiden. 

"Vi vil at det skal være attraktivt å være kunde i NorgesEnergi, derfor har vi blant annet gjort en del forenklinger av produkter og priser. Bonustimen er en fortsettelse på den endringen vi er i, og som vi tror kundene vil sette pris på. "

- Geir Arne Gundersen

Samler gratis strøm fortløpende

 

Det er selvsagt enkelt å bli med i lojalitetsprogrammet, det gjøres med få tastetrykk på Min side. Etter at medlemskapet i Bonustimen er aktivert, er du i gang. Da samler du en bonustime med strøm hver dag du er kunde, uten at du trenger å foreta deg noe som helst. 

- En gang i året vil timene som du har samlet opp foregående år bli trukket fra strømregningen, fortsetter han.

Lavere strømregning med Bonustimen

 

Målet er at bonusprogrammet skal utvikle seg til å bli stadig mer fordelaktig for NorgesEnergis kunder. Etter hvert skal det også bli mulig å samle flere bonustimer gjennom ulike aktiviteter, informerer Gundersen. 

- Dette er bare starten. På sikt skal det altså være godt mulig for kundene våre å bli påspandert mer enn 365 timer strøm gjennom et år. Vi ønsker at folk merker at det å være medlem av bonusprogrammet vårt, vil bidra til å få lavere strømregning, sier han.

 

 

Det kan også være mulig at det kommer en løsning for at man kan donere bonustimene sine til andre, til lag eller foreninger – slik at Bonusprogrammet bidrar til å spre god energi.

- Kanskje kundene våre har noen gode ideer på hva og hvordan? I så fall blir vi veldig glad for å høre dem, sier han og oppfordrer alle som har forslag, om å sende dem inn til NorgesEnergi.

 

Send inn forslaget ditt her

 

Andre fordeler du får som kunde hos NorgesEnergi

Vi matcher prisen

Som kunde hos NorgesEnergi skal du være trygg på at du har en god strømavtale. Får du tilbud om billigere spotprisavtale fra en annen leverandør, matcher vi prisen.

Gå til vilkår for Prismatch

Trygg Strømhandel

I 2021 ble NorgesEnergi sertifisert for Trygg Strømhandel, en sertifiseringsordning som skal gjøre det både tryggere og enklere å være strømkunde i Norge. 

Les mer om Trygg Strømhandel

Kundefordeler

Alle våre kunder får tilgang til en rekke gode kundefordeler og rabatter hos våre partner.

Sjekk alle kundefordelene