Gir alle kunder gavekort på massasje

Oppdatert: 22/06/2021 - Kampanjen varer til og med 31. juli 2021
Hovedbilde: Squeeze


Det er flere grunner til at massasje er sunt for deg – og kanskje spesielt i disse tider. 

Under coronapandemien har store deler av den norske arbeidsstyrken måtte ty til hjemmekontor. Men utstrakt bruk av hjemmekontor, som ofte fører til mer stillesitting enn om man skal opp og ut på jobb, kan ha alvorlige konsekvenser for helsen vår, mener Joanna Szafran, rekrutterings- og opplæringsansvarlig hos massasjetjenesten Squeeze.

 

"Menneskekroppen er ikke skapt for å sitte så mye i ro, og de fleste har ikke tilrettelagte arbeidsplasser hjemme. Det kan påvirke og trigge muskel- og skjelettplager."

- Joanna Szafran

Kundefordel med god energi

NorgesEnergi ønsker å bidra positivt til den norske folkehelsen. Vi er overbeviste om at en deilig massasjebehandling gir god energi. Derfor har vi inngått et samarbeid med massasjekjeden Squeeze, som tilbyr profesjonell massasje til fast lav pris for medlemmer. 

- Alle NorgesEnergi-kunder får nå gavekort på 50 minutters massasje hos Squeeze. Vi ønsker at våre kunder skal ha gode og attraktive fordeler gjennom å være kunde hos oss, og dette er noe vi tror vil gi kundene våre god energi i en litt tung tid, sier Hildegunn Skage Teinum i NorgesEnergi.

 

Finn gavekortet ditt her

 

Er du ikke kunde, kan du få den samme fordelen dersom du blir kunde hos oss. 

"Vi ønsker at våre kunder skal ha gode og attraktive fordeler gjennom å være kunde hos oss."

- Hildegunn Skage Teinum

Bli kunde hos NorgesEnergi og få 50 minutters massasje hos Squeeze du også

Les mer om kampanjen her

- Så mange fordeler med massasje

Hildegunn har selv hatt hjemmekontor i over ett år, og har merket seg at det fort blir en ordning med mye stillesitting. Det er heller ikke sjelden hun blir slukt av epost, prosjekter eller andre ting hun gjerne vil ha unna, og dermed ender opp med ekstra lange dager med jobb og stillesitting.

- Det er det nok flere enn meg som erfarer for tiden. Og vond nakke, stive skuldre og kranglete rygg blir nok fort konsekvensen for mange, sier hun.

Forholdene på hjemmekontoret er ikke helt optimale og mange teams-møter gjør at det blir flere timer ved pulten enn tidligere. Foto: privat

Forholdene på hjemmekontoret er ikke helt optimale og mange teams-møter gjør at det blir flere timer ved pulten enn tidligere. Foto: privat

Abonnementstjeneste på massasje

- Massasje har så mange fordeler at vi mener alle burde kunne unne seg det i hverdagen, sier Szafran og forklarer at nettopp det er målet til Squeeze. De jobber for å tilgjengeliggjøre profesjonell massasje til alle via sine foreløpig over 20 klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Drammen og Ski. Der tilbyr de abonnementstjeneste på massasje, der kundene får første massasje gratis, deretter er en 25 minutters massasje inkludert i prisen hver måned. Ubrukte behandlinger rulles over til neste måned.

Alle NorgesEnergi-kunder som bestiller abonnement får en ekstra 25 minutters massasje gratis, totalt 50 minutter.

Til dem som uroer seg for at massasje blir litt for nærgående i disse coronatider, kan Szafran berolige. Klinikkene deres er nemlig opptatt av å følge smittevernsreglene til punkt og prikke. Håndvask, desinfisering og avstand er bare noen av de viktige forholdsreglene de jobber etter, dessuten kan verken ansatte eller kunder komme til lokalene, dersom de er syke eller får symptomer på luftveisinfeksjon.

- Det betyr at ingen skal bekymre seg for å oppsøke et av våre lokaler, sier hun.

Squeeze finner du i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Drammen og Ski

Les mer om Squeeze

Foto: Squeeze

Vi trenger kroppskontakt

Mye hjemmekontor, i tillegg til et begrenset sosialt liv på grunn av strenge coronatiltak, kan også være en grunn til at stadig flere sliter med psykiske helseplager. I tillegg kan mangelen på fysisk berøring, som det å gi en venn en klem, være tungt for mange.

- Savnet etter å faktisk treffe folk andre steder enn gjennom en skjerm eller via telefon er stort for mange i denne tiden, sier Szafran.

Hun tror massasje kan være en god måte å forebygge psykiske, så vel som fysiske plager. Da får man både fysisk berøring og behandling i ett, mener hun.

Fersk forskning peker også i den retning. En studie fra Umeå universitet i Sverige viser at blant annet berøringsmassasje kan redusere angst og stress.

Massasje forebygger både fysiske og psykiske plager

- Joanna Szafran

Mange helseeffekter

Massasje er langt fra noen ny oppfinnelse fra helsefronten. Behandlingsformen har vært brukt i mange kulturer i lang, lang tid – også i Norge. Kjetil Prestesæter, rektor ved Norsk Massasjeskole, mener det er mange grunner til at massasje er sunt – blant annet fordi det reduserer muskelspenninger, muskelsmerter og stress.

- Fysisk og psykisk avspenning, som i seg selv har en terapeutisk verdi, er kanskje den effekten som er mest forbundet med massasje.

Men massasje kan også øke bevegeligheten i ledd, samt øke blod- og lymfegjennomstrømninger i vev og muskler.

- Det gir økt tilgang på oksygen og næringsstoffer til kroppens celler, samt øker utskillelsen av avfallsstoffer, sier rektoren.

Samtidig har massasje, i kombinasjon med trening, også vært anbefalt for generell helse i lang tid.

- For eksempel bruker mange idrettsutøvere massasje for å restituere seg raskere og for å få bedre ytelse i treningen, sier han.

Andre kundefordeler