Slik fikk Carina dekket strømregningen med Strømforsikring

Publisert: 07/04/2020
Sist oppdatert: 27/05/2022

Da Carina Hansen ble langvarig sykemeldt fikk hun tilbakebetalt strømregningen for 4 måneder av NorgesEnergi.

— Flere burde velge Stømforsikring fra NorgesEnergi, sier Carina Hansen fra Nøtterøy.​

Hun omtaler NorgesEnergi som en «reddende engel» i en ellers vanskelig periode i kommentarfeltet på Facebooksiden til NorgesEnergi.

– I og med at strømprisene var høye første del av 2019, var det tungt å få det til å gå rundt økonomisk da jeg opplevde å bli sykemeldt. Det at jeg kunne søke om tilbakebetaling av strømutgiftene i denne perioden gjorde hverdagen mange hakk enklere, forteller Carina.​

– Jeg opplevde det som svært enkelt å søke og fikk innvilget erstatning for strømregningene mine på 12.000 i løpet av fire måneder, uten problemer og uten ytterligere spørsmål, fortsetter hun.

NorgesEnergi tilbyr Strømforsikring til alle sine privatkunder og dersom du blir sykemeldt i mer enn 30 dager sammenhengende, vil du kunne få dekket strømregningen med minimum 1000 kroner per måned i inntil 4 måneder.

Gjelder også ved permittering eller ufrivillig arbeidsledighet

I løpet av et arbeidsliv er det dessverre mange som vil kunne oppleve å bli både permittert eller arbeidsledig. Dersom du har Sparepakken fra NorgesEnergi, og har vært permittert eller ufrivillig arbeidsledig sammenhengende i mer enn 30 dager, vil du kunne få dekket strømregningen med minimum 1000 kroner i inntil fire måneder, noe som vil hjelpe godt på i en krevende økonomisk situasjon.

– Som med alle forsikringer må man ha inngått avtalen FØR man blir permittert, arbeidsledig eller sykemeldt. Forsikringen utbetaler dessverre ingen penger dersom permitteringsvarsel har blitt gitt før avtalen ble inngått, sier Geir Arne Gundersen, markeds- og kommunikasjonssjef i NorgesEnergi.

"Du må ha inngått avtalen i forkant"

 – Geir Arne Gundersen

Sjekk vilkår og betingelser

– Før du skal sende inn et krav om erstatning oppfordrer vi deg til å sjekke vilkår og betingelser i forkant. Det er ikke alt som dekkes av en forsikring, avslutter Gundersen.

Fakta om Strømforsikring

Strømforsikring er en svært gunstig forsikring som gjelder ved sykemelding, permittering, ufrivillig arbeidsledighet og strømskade.

I 2021 tilbakebetalte NorgesEnergi nesten seks millioner kroner til kundene sine som benyttet seg av fordelene i forsikringen. I 2020 var beløpet 6,7 millioner kroner, mye på grunn av de mange permitteringene under corona-pandemien. 

For kun 49 kroner i måneden har du en billig forsikring mot arbeidsledighet, sykdom og strømskade i hjemmet.

 

Les mer om Strømforsikring

Finn ut mer