Gul spot lavpris

  • Billig strøm til spotpris
  • Lavt månedsbeløp
  • Ingen bindingstid
Bestill

Med Gul spot lavpris får du en spotprisavtale, som ifølge Statistisk sentralbyrå har vært den billigste avtaleformen i over 10 år. Strømavtalen koster kun 5 kr/md + 4,49 øre/kWh – inkludert lovpålagte elsertifikater. Enkelt og greit - akkurat sånn det skal være.

Avtalen har ingen bindingstid og 12 måneders prisgaranti.

Produktvilkår Gul spot lavpris

12.04.2021

  1. Produktet som leveres er spotpris.
  2. Avtalen er kun beregnet for private husholdninger og gjelder ikke næringsvirksomhet.
  3. Prisen er basert på NordPools områdepris i kundens leveringsområde. Denne prisen varier fra time til time i takt med tilbud og etterspørsel. Kundens pris fastsettes derfor ut fra timesprisen hos NordPool. I tillegg til kraftprisen tilkommer et avtalt påslag for å dekke driftskostnader, fortjeneste og elsertifikater. Størrelsen på påslaget vil kunne variere avhengig av prisvilkårene som tilbys ved avtaleinngåelse.
  4. Avtalen har tolv måneders prisgaranti. NorgesEnergi forplikter seg med dette å ikke endre våre påslag i avtalens prisgarantiperiode.
  5. Avtalen faktureres digitalt, dersom kunde ønsker papirfaktura tilkommer et fakturagebyr på 59 kr per faktura. Avtalen faktureres månedlig etterskuddsvis.

Du betaler det samme for strømmen som vi gjør på strømbørsen. I tillegg betaler du et månedsbeløp på 5 kroner, og et påslag på 4,49 øre/kWh som inkluderer lovpålagte elsertifikatkostnader. Under kan du søke opp siste tilgjengelige strømpris

Kunder i Finnmark og følgende kommuner i Troms: Karlsøy, Kvænangen, Kåfjord, Lyngen, Nordreisa, Skjervøy og Storfjord er unntatt mva og el-sert. Kunder i resten av Troms og Nordland er unntatt mva.