Identitetsvakten

Overvåk og beskytt dine personlige opplysninger på nettet. Skulle du bli rammet av identitetstyveri eller nettmisbruk, er vi klar til å hjelpe deg.  

Hva er Identitetsvakten?

Flere og flere nordmenn får stjålet personlige opplysninger som navn, e-postadresse, fødselsnummer og kontonumre. Vet du hva du bør gjøre hvis du blir utsatt for identitetstyveri?

Identitetsvakten er en tjeneste som overvåker dine opplysninger både på det åpne og dype nettet. Du blir varslet dersom dine opplysninger blir funnet, slik at du kan gjøre de rette tiltak for å beskytte dem.

I tillegg vil våre erfarne rådgivere hjelpe deg med å beskytte personopplysningene dine mot identitetstyveri og misbruk på nettet.

Vi hjelper deg både før, under og etter et eventuelt angrep på dine personlige opplysninger.

Bestill på Min side

Hva er inkludert i tjenesten?

Overvåking 

Identitetsvakten overvåker ditt fødselsnummer, bankkonto og andre personlige opplysninger. 

Forebygging 

Få rådgivning om hvordan du bør beskytte dine personlige opplysninger og redusere riskoen for identitetestyveri.

Hjelp 

Er uhellet ute, hjelper våre erfarne rådgivere deg med å ta tilbake kontrollen over hackede brukerkontoer.

Ofte stilte spørsmål

Identitetsvakten søker døgnet rundt etter opplysningene dine på overflatenettet og dypnettet. Dersom dine registrerte opplysninger blir funnet, vil du automatisk bli varslet på epost. 

Trenger du hjelp fra en rådgiver kan du kontakte Identitetsvakten døgnet rundt på telefon 67 57 58 17  eller sende oss en e-post på norgesenergi@idsikring.no. Rådgiverne hos Identitetsvakten jobber utelukkende med denne tjenesten.


Har du andre spørsmål, kan du kontakte vårt kundesenter i hverdager mellom 8 - 16 på telefon 38 10 00 80.

Ja, dine opplysninger er trygge. Tenerity, selskapet som har utviklet Identitetsvakten, lagrer alle opplysninger på sikre nettsteder og gjennomfører regelmessige sikkerhetstester med hjelp av eksterne sikkerhetsspesialister. Dette gjøres for å være sikker på at tjenesten har den beste beskyttelsen mot dataangrep.

All informasjon som du legger inn i plattformen overføres på en sikker måte. Informasjonen er kryptert og Tenerity bruker avanserte sikkerhetssystemer med programvare som oppdager og hindrer angrep av portalen.

Bestill via Appen eller på Min side.

59,- / måned

Normalpris: 79,- / måned
Etablering: 0,-

Last ned avtalebetingelser for Identitetsvakten.