Kampanje: Tilbud på hjemmelader og installasjon

Nå kan du som NorgesEnergi-kunde bestille hjemmelader til elbilen og installasjon til en svært god pris! Både lader og installasjon bestiller du enkelt gjennom vår samarbeidspartner Bravida.  

Easee
Elvi 2

Bestill din hjemmelader i dag!

Fra kun 14 700 kroner kan du nå få både hjemmelader til elbilen og installasjon fra dyktige Bravida-installatører. Oversikt over ladepakker og priser finner du på Bravida sine nettsider for NorgesEnergi-kunder.

Inkludert i prisen får du med følgende:

  • 1 valgt lader
  • 3 timer på lokasjon
  • 1 jordfeilbryter klasse A montert i eksisterende sikringsskap
  • 15 m kabel
  • Boring av to hull, inntil to trevegger, lettvegger og leca
  • Inntil 50 km kjøreavstand tur/retur for installatør

Tilbudet gjelder kun kunder hos NorgesEnergi. 

Les mer og bestill hjemmelader hos Bravida

Rabatt på elektrikertjenester

Siden vi er opptatt av at du som er NorgesEnergi-kunde skal få så lav strømregning som mulig, gir vi mange strømsparetips. Noen ganger kan man likevel ha behov for hjelp til de litt større tingene, og vi samarbeider derfor med Bravida slik at du får rabatt på elektrikertjenester!

Bravida tilbyr trygge og energieffektive løsninger med fokus på kvalitet og sikkerhet i alle ledd. Deres dyktige elektrikere kan hjelpe deg med blant annet elektrisk anlegg, smarthus-løsninger og ladestasjon for elbil. Bravida gjør med andre ord alt innen elektrikerarbeid – og nå til rabattert pris for deg som er kunde i NorgesEnergi.

Bestill elektriker i dag

Hvor mye rabatt får jeg?

Som kunde i NorgesEnergi får du alltid:

  • 15 % rabatt på ordinær timepris
  • 15 % rabatt på elektromateriell

Og dette uansett hva slags elektrikeroppdrag du ønsker utført :-) Rabatten gjelder ikke avtalt fastpris eller kampanjer.

I tillegg får du spesialtilbud på:

  • Elsjekk – kun 2 500 kroner
  • Oppgradering av sikringsskap – fra 8 900 kroner

Hva må jeg gjøre for å få rabatten?

Det eneste du trenger å gjøre for å få rabatt er å følge lenken nedenfor og fylle ut bestillingsskjema. Der kan du også lese mer om de ulike spesialtilbudene. For å sikre at du får rabatten du har krav på, er det imidlertid viktig at alle bestillinger kommer inn til Bravida på denne måten.

Les mer og bestill

Hvorfor bruke mindre strøm?

Det klinger kanskje litt rart at vi som strømselskap vil at du skal bruke enda mindre strøm. Strøm er jo produktet vi selger, så hvilken interesse har vi i å hjelpe deg med å kutte strømutgiftene?

Jo, fordi du er viktig for oss! Vi vil så gjerne at du skal være fornøyd som kunde hos oss, og vet at lave strømregninger kan bidra til dette. Men skal du få lave strømregninger, må du ha både en billig strømavtale og senke strømforbruket. Vi sikrer det første, og vil hjelpe det med det andre. Da kommer rabatt hos elektrikeren godt med :)