Early bird-tilbud: Få 50 % rabatt på billetter til Allsang på Grensen

Vi i NorgesEnergi elsker å spre god energi! I samarbeid med Allsang på Grensen har vi derfor gleden av å tilby alle våre kunder 50 % rabatt på billetter til sommerens show. Bestill billetter nå og ta med deg familien til idylliske Halden i sommer.

Du bestiller billetter via Ticketmaster, men for å få rabatt må du låse opp NorgesEnergi-billettene med en rabattkode. Rabattkoden finner du under KundefordelerMin side.

 

Hent rabattkode på Min side

 

Katrine Moholt og Stian Staysman Thorbjørnsen synger under Allsang på Grensen

Begrenset antall billetter – vær rask

Av smittevernhensyn er foreløpig kun et begrenset antall billetter tilgjengelig. Det kan derfor fort bli utsolgt, så det lønner seg å være rask med å bestille.

Møt kjente og kjære artister

Artistliste er enda ikke sluppet, men følg med på Allsang på Grensens nettside. Der vil artistene slippes forløpende fra mai og utover sommeren. Vi garanterer uansett god energi og et spektakulært TV-show på flotte og idylliske Fredriksten festning i Halden!

TIX under fjorårets innspilling av Allsang på Grensen. Foto: TV 2

TIX under fjorårets innspilling av Allsang på Grensen. Foto: TV 2

Har du spørsmål om tilbudet? Sjekk spørsmål og svar nedenfor!

Allsang på Grensen spilles inn følgende datoer: 

Onsdag 23.juni 

Onsdag 30.juni 

Onsdag 7.juli 

Onsdag 14.juli 

Onsdag 21.juli 

Onsdag 28.juli 

Lørdag 31.juli 

Det er ikke helt avklart ennå, men informasjonen vil komme ut så fort den er klar. Følg med på nettsiden til Allsang på Grensen for oppdatert informasjon. 

Nei, dessverre. Ingen artister er bekreftet ennå. Allsang på grensen slipper artistene på sine nettsider så snart de er bekreftet, men dette skjer ikke før fra begynnelsen av mai. 

Det er satt en begrensning på 10 billetter pr kjøp. 

Når du kjøper billetter samlet går du god for at alle du kjøper billetter til i en og samme ordre også kan sitte sammen på arrangementet. Du må også vite hvem som benytter billettene du kjøper og samtykke til at din kontaktinformasjon kan videreformidles i tilfelle det blir behov for en eventuell smittesporing. 

 

Det er dessverre ikke mulig. Har du spørsmål om billetter, ta kontakt med Ticketmaster. 

Foreløpig er det kun tilgjengelig billetter for NorgesEnergi-kunder. Dersom smittevernreglene tillater det, vil det etter hvert også selges billetter fra Allsang på Grensen til fullpris. 

Bli kunde for å få tilgang til alle våre kundefordeler.

Allsang på Grensen forholder seg til gjeldende smittevernregler.  

Ved kjøp av flere billetter samlet går du god for at alle du kjøper billetter til i en og samme ordre også kan sitte sammen på arrangementet. Du må også vite hvem som benytter billettene du kjøper og samtykke til at din kontaktinformasjon kan videreformidles i tilfelle det blir behov for en eventuell smittesporing. 

Dersom innspillingene må avlyses pga. gjeldende smittevernregler vil alle som har kjøpt billett få refusjon, eller nye billetter til Allsang 2022.

NB: Servicegebyr fra Ticketmaster refunderes ikke

Ja, det kan du. Barn under 3 år kan sitte på fanget til en voksen under innspilling, og det er ikke nødvendig å kjøpe billett til dem.  

Fra fylte 3 år må det kjøpes en billett til barnet, selv om barnet evt. sitter på fanget. 

Det er ikke tillatt å ha med barnevogn inne på innspillingsområdet. Familier med vogn bes plassere vognen på anviste plasser ved ankomst. 

Vi har kun fått et begrenset antall billetter til hver sending og vet dessverre ikke ennå om det vil bli lagt ut flere billetter.

Det kommer helt an på hvilke smittevernregler som vil gjelde for arrangementer til sommeren. Vi har tatt utgangspunkt i de smittevernreglene som gjaldt for arrangementer i 2020. Hvis sommerens regler tillater flere publikummere på arrangement, vil det legges ut flere billetter senere. 

Ja, det er egne barnebilletter for barn mellom 3-10 år. Disse billettene er det også 50 % rabatt på. 

Ja, det er 3 tilgjengelige rullestolplasser til hver innspilling. Disse er også rabatterte – 50 %.