Logoen til NorgesEnergi

Slik kommer du i gang

Her finner dere flere aktiviteter vi har gjort klare slik at dere enklere kan hjelpe medlemmer til å bestille Gul supporterstrøm og støtte klubben deres.

Hva kan det bety for klubben?

TENK HVIS DU FÅR 50 supportere!

= kr. 20 000,- første år
= kr. 10 000,- påfølgende år (løpende inntekter)

Se filmen fra klubbkvelden som vi arrangerte sammen med FK Jerv. Ønsker du hjelp til å arrangere en klubbkveld så ta kontakt med oss :-)

Vi anbefaler at du bruker tipsene nedenfor i denne rekkefølgen. Det vil gi deg en god start, og du får raskt informert de som er de viktigste støttespillerne til klubben din!

1. Lapp til foreldrene

Noe av det som fungerer aller best er å gi foreldre og andre som kommer innom treningene en lapp. Noen leser den mens de venter og vipper fram mobilen for å bestille strøm med en gang, og noen tar lappen med hjem for å lese mer. Enkelt er det uansett - skriv ut og lever ut på neste trening :-)

Se vårt forslag til lapp

2. Annonse til klubbsiden

Å legge ut en enkel annonse på nettsiden gir medlemmene dine mulighet til når som helst å gå inn og bestille strøm, uten at de må huske annet enn at de finner annonsen på klubbsiden!

Under finner du annonsen dere kan bruke. Husk å lenke til www.norgesenergi.no/supporterstrom!

Se annonse

3. Inspirasjon til nettside og Facebook

Nettsider og Facebook er viktig for mange klubber, og vi har derfor laget en pakke med tekster og bilder som dere kan bruke til dette. Klikk inn på zip-filen så finner du alt enkelt forklart, med tekst du kan kopiere og bruke både på Facebook og nettsider.

Zip-fil Facebook og nettside

4. E-post til lokale bedrifter

Du har sikkert noen gode lokale bedrifter som støtter klubben din. Vi foreslår at du sender en e-post eller et brev til dem for å få dem til å bidra også her. Teksten må du tilpasse til klubben din, men vårt forslag ser du her.

Hei alle gode samarbeidspartnere

Vi har fått NorgesEnergi på laget, og med det en mulighet til å få inn ekstra kroner i klubbkassen. 

Vi har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med NorgesEnergi. Avtalen gir både suppportere og lokalt næringsliv nye muligheter til å støtte klubben vår. 

Bestiller dere Sponsorstrøm fra NorgesEnergi vil vi i <klubb> motta en årlig sum fra strømleverandøren basert på strømforbruket til din bedrift. Dere får en konkurransedyktig strømavtale, og vi får penger rett i klubbkassa. Jo flere bedrifter som får strømmen levert av NorgesEnergi –  desto mer får vi inn til <klubben>.

Les hvordan din bedrift kan bidra gjennom strømregningen - mer om Sponsorstrøm her:https://www.norgesenergi.no/bedrift/sponsorstrom. Dere kan også bestille direkte ved å ringe NorgesEnergi på 38 10 00 81.

Hilsen <klubb>