Logoen til NorgesEnergi

Ofte stilte spørsmål

For å gjøre det enklest mulig for deg så har vi skrevet inn svarene på de spørsmålene vi får oftest. Noen av spørsmålene er relatert til utbetaling av pengene klubben skal ha, mens andre er relatert til strømavtalen Gul supporterstrøm.

Om utbetaling:

Vi utbetaler provisjon fire ganger i året.

Provisjonen utbetales det kontonummeret som NorgesEnergi har mottatt.

Dersom du ønsker å endre kontonummeret så kan du ta kontakt med sponsoravdelingen i NorgesEnergi.

Klubben din får utbetalt kr 200,- for alle som har bestilt Gul supporterstrøm og blitt ny kunde hos NorgesEnergi siden forrige utbetaling. I tillegg vil klubben få utbetalt kr 200,- når supporteren har vært kunde hos oss i 12 måneder. Deretter vil klubben få utbetalt kr 200,- for hvert år supporteren er kunde hos NorgesEnergi og vi har en avtale med klubben.

Oppstart betyr at vi begynner å levere strøm til kunden. De som bestiller strøm hos oss vil normalt sett få oppstart i løpet av noen dager. I noen tilfeller så kan de som bestiller ikke få strøm levert av oss likevel. Det kan være at de ikke betaler strømmen selv, at de har binding til en annen strømleverandør eller lignende. Disse vil da ikke få oppstart. Ca 90% av alle bestillinger går til oppstart.

Om strømavtalen Gul supportestrøm:

Kundene våre betaler ikke noe ekstra for å støtte klubben sin. Kundene kan velge hvilken som helst strømavtale hos NorgesEnergi og likevel støtte klubben.

Vi utbetaler alltid til klubben og det er klubbens styre som beslutter hvordan pengene skal brukes eller fordeles. Når en kunde bestiller strøm så vil kunden få spørsmål om hvilket lag han heier på i klubben.

Vi er en del av en bransje hvor det er lite å tjene per kunde. 200 kroner året per kunde er derfor en stor andel av vår fortjeneste. Årsaken til at vi likevel kan betale klubben din dette er at salgsjobben for kunder som bestiller Gul supporterstrøm blir gjort av klubben din. Da sparer vi penger som vi normalt hadde brukt for å betale f.eks. et salgsbyrå for den samme jobben.

Ja, det er viktig for oss at du skal føle deg trygg på at de som bestiller Gul supporterstrøm og støtter klubben din har en billig strømavtale. Ikke bare billig i dag, men også billig om et år.

Nei, det er ikke bindingstid på Gul supporterstrøm.

Du kan fortsatt støtte klubben din når du er eksisterende kunde, ved å gjøre en av de følgende stegene:

    1. Send sms med KLUBB til 1908
    2. Ring kundesenteret på tlf. 38100080
    3. Send e-post til kundeservice@norgesenergi.no