Konkurransekriterier «Møt din stjerneartist» med NorgesEnergi på Allsang på Grensen

08.06.2021

NorgesEnergi avholder ukentlige konkurranser på Facebook i perioden 13. juni til 25. juli 2021. Det trekkes ut 1 vinner til hvert program, som får anledning til å ta med seg familen/kohorten sin på innspillingen. Vinnerne får være med på en eksklusiv innspilling av årets Allsang på Grensen i Halden, får møte noen av kveldens artister og får en overnatting på hotell i Halden, inkludert frokost.

Hva går konkurransen ut på:

Hver uke i konkurranseperioden vil det postes en konkurranse i NorgesEnergis kanaler. Alle som kommenterer på posten/e er med i trekning av premien som er: 

- billetter til neste ukes innspilling av Allsang på Grensen for inntil 6 personer (NB: må tilhøre samme familie/kohort)

- eksklusivt møte med ukens artist i forkant eller etterkant av innspillingen

- overnatting på hotell i Halden for inntil 6 personer, maksimalt 2 rom. 

 

Trekning:

Hver ukes vinner vil bli trukket ca. en uke før innspillingsdag og kontaktes direkte av representant fra NorgesEnergi som vil gi grundig informasjon om alt man trenger å vite i forbindelse med innspillingen. 

 

Årets innspillingsdatoer Allsang på Grensen:

Onsdag 23.juni

Onsdag 30. juni

Onsdag 7. juli

Onsdag 14. juli

Onsdag 21. juli

Onsdag 28. juli

Lørdag 31. juli

 

Her ser du hvilke artister som spiller på Allsang på Grensen i 2021

 

Kriterier:

- Det vil hver uke i perioden 13. juni til  25. juli avholdes en konkurranse i NorgesEnergis kanaler. Hver uke trekkes det ut 1 heldig vinner som kan ta med seg sin kohort til innspillingen av Allsang på Grensen på Fredriksten Festning i Halden påfølgende uke.

- Premien gjelder for inntil 6 personer i samme familie/kohort. Dersom vinner er under 18 år vil vi kontakte vedkommendes foresatte, da minst ett av familiemedlemmene som deltar på innspillingen må være over 18 år.    

- NorgesEnergi dekker én natt på hotell i Halden for inntil 6 personer/maksimalt 2 rom.

- Reise til og fra Halden må bekostes av vinneren selv.

- Familien må følge de til enhver tid gjeldende smittevernregler fra norske myndigheter.

- Dersom man ikke kan reise på grunn av sykdom eller blir forhindret på annen måte, må det gis beskjed til NorgesEnergis representant snarest, slik at vi kan gi premien til en annen familie.

 

Smittevern:

Allsang på Grensen tar smittevern på alvor og forholder seg til gjeldende smittevernregler for arrangement. 

De som deltar på innspillingen får tildelt plasser sammen. Det er derfor viktig at den som vinner kun tar med seg medlemmer av sin familie/kohort på innspillingen. Alle som kommer må også oppgi personalia til potensiell smittesporing. 

 

Personvernerklæring:

NorgesEnergi samler, lagrer og behandler de personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre konkurransen og vinnerens navn vil bli offentliggjort i konkurranseposten og på denne siden. Personopplysningene du oppgir vil kun bli benyttet til dette formål. Les vår personvernerklæring her.

 

Denne konkurransen arrangeres av NorgesEnergi i samarbeid med Allsang på Grensen. Konkurransen er på ingen måte sponset, administrert eller knyttet til Facebook.

Ansatte i NorgesEnergi og deres familier kan ikke delta i konkurransen.

 

Vinnere:

1. innspilling: Tone Arvsnes

2. innspilling: Rønnaug Vrangsund

3. innspilling: Anita Nordby

4. innspilling: Martine Fjeld

5. innspilling: Martine Fjeld

6. innspilling: Hilde Lie

7. innspilling: Mari Vågen