Konkurransekriterier «Møt din stjerneartist» med NorgesEnergi på Allsang på Grensen

NorgesEnergi avholder ukentlige konkurranser på Facebook i perioden 18. juni til 16. juli 2020. Det trekkes ut 1-2 vinnerfamilier til hvert program. Denne familien får være med på en eksklusiv innspilling av årets Allsang på Grensen i Halden, får møte noen av kveldens artister og får en overnatting på hotell i Halden.

Allsang på Grensen 2020 plakat

Årets innspillingsdatoer Allsang på Grensen og antall familier som trekkes ut:

Onsdag 24.juni – 1 familie

Tirsdag 30. juni – 2 familier

Onsdag 1.juli – 1 familie

Onsdag 8. juli – 2 familier

Onsdag 15. juli – 1 familie

Onsdag 22. juli – 1 familie

Torsdag 23. juli – 1 familie

 

Artistene publiseres fortløpende og her ser du hvilke artister som opptrer på Allsang på Grensen i 2020.

 

Trekning:

Hver ukes vinner(e) vil bli trukket kl. 19.00 søndag før innspillingsdag og kontaktes av representant fra NorgesEnergi som vil gi grundig informasjon om alt man trenger å vite i forbindelse med innspillingen.

Etter innspillingen får vinnerfamilien(e) møte en eller flere av ukens artister i en eksklusiv meet-n-greet. Det vil bli mulighet for å ta bilder og familiene som vinner må være villig til å stille opp på bilder og film som dokumenterer dette møtet, og som kan brukes i NorgesEnergis kanaler i etterkant.

 

Smittevern:

Allsang på Grensen tar smittevern på alvor og forholder seg til gjeldende smittevernregler for arrangement. 

Familiene som deltar på innspillingen sitter på plenen foran scenen på hvert sitt picnicteppe – med god avstand til hverandre.

 

Praktisk info:

- Det vil hver uke i perioden 18. Juni til  19. Juli avholdes en konkurranse i NorgesEnergis kanaler. Hver søndag trekkes det ut 1-2 heldige vinnere som kan ta med seg sin familie til innspilling av et program av Allsang på Grensen på Fredriksten Festning i Halden påfølgende uke. (Noen uker vil det trekkes flere vinnere på grunn av flere innspillingsdatoer)

- En familie defineres som personer i samme husstand, som bor sammen til vanlig, inntil 6 personer. Dersom vinner er under 18 år vil vi kontakte vedkommendes foresatte, da minst ett av familiemedlemmene som deltar på innspillingen må være over 18 år.    

- NorgesEnergi dekker én natt på hotell i Halden for denne familien, inntil 6 personer.

- Reise til og fra Halden må bekostes av vinneren selv.

- Familien må følge de til enhver tid gjeldende smittevernregler fra norske myndigheter.

- Dersom man ikke kan reise på grunn av sykdom eller blir forhindret på annen måte, må det gis beskjed til NorgesEnergis representant snarest, slik at vi kan gi premien til en annen familie.

 

Denne konkurransen arrangeres av NorgesEnergi i samarbeid med Allsang på Grensen. Konkurransen er på ingen måte sponset, administrert eller knyttet til Facebook.

Ansatte i NorgesEnergi og deres familier kan ikke delta i konkurransen.

 

Personvernerklæring:

NorgesEnergi samler, lagrer og behandler de personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre konkurransen. Personopplysningene du oppgir vil kun bli benyttet til dette formål. Les vår personvernerklæring her.