Derfor bytter mer enn en av fem strømkunder til NorgesEnergi

Det var totalt 639.800 bytter av strømleverandør i 2019, ifølge NVE. Tall fra Kantar TNS viser at NorgesEnergi er det mest populære selskapet når nordmenn bytter strømleverandør.

Her fremkommer det at 21 prosent av leverandørbyttene i perioden 2008-2018 i snitt gikk til NorgesEnergi. Selv om det finnes over 100 strømleverandører i Norge, velger utrolig nok altså mer enn hver femte husholdning Norgesenergi når de vraker sitt gamle selskap.

Årsaken er enkel: Mens mange av de andre billigaktørene bruker lokketilbud for å skaffe seg nye kunder, satser Norgesenergi på å være billig over tid, med faste lave priser. 

Konkurrentenes tilbud er i enkelte tilfeller så ekstremt billige at de taper penger på å selge kampanjeproduktene. Men disse utgiftene tjener aktørene fort inn igjen når den nye kunden flyttes over til et en annen og langt dyrere avtale etter kun en måned eller to.

Klikk her for å bytte til Norgesenergi du også!

 


Del artikkel:

Les også

Slik får du lik strømregning hele året

Strømprisene endrer seg time for time og blir stort sett dyrere i vinterhalvåret enn om sommeren. Det kan være vanskelig å vite hva man skal sette av til strøm måned for måned, men det er enkelt å gjøre strømutgiftene forutsigbare.

Innholdet på denne siden er skrevet og publisert av NorgesEnergi

© 2021