Mandal Hotel:
Norges sydligeste strømavtale

Mandal Hotel:
Norges sydeligste strømavtale

 


Les om valgene de har gjort for å kutte i strømutgiftene.

 


På sørspissen av Norge ligger Mandal Hotel, en maritim hotellopplevelse for bedrifter og privatpersoner.

 

Ytterst ved fjorden der Mandalselva munner ut, ligger Mandal Hotel og bader i sol. Hotellet er bare noen få år gammelt, men har befestet sin posisjon som en av Sørlandets bedre hotellopplevelser. Hotellet er Norges sydligste, holder 200 sengeplasser over nesten 5000 kvadratmeter.


I resepsjonen treffer vi Lotte Fredriksen, daglig leder, gründer og deleier av hotellet. Den 36 år gamle hotellsjefen har vendt hjem til Mandal etter mange år i hotellbransjen i hovedstaden. Sammen med investor Svein Støle har hun som målsetning å skape de beste hotellopplevelsene for gjester og besøkende.


– Jeg har alltid drømt om å skape noe eget her hjemme i Mandal, og det er noe eget å selv eie det du jobber med hver dag. Det gir en ekstra motivasjon som jeg håper skinner gjennom hos de besøkende, sier Fredriksen.

NorgesEnergi Bedrift tilbyr skreddersydde strømavtaler.

Se hvilken strømavtale som passer akkurat din bedrift


Enkelt og greit

Fredriksen kommer til Mandal etter tolv år i Oslo. Der jobbet hun som salgssjef for en av de store hotellkjedene i Norge, og er med det godt vant med selgere. Derfor leste hun ekstra godt da e-posten fra NorgesEnergi Bedrift kom for omtrent et år siden. E-posten kom som et resultat av at Fredriksen hadde sendt inn sine tre siste fakturaer fra daværende leverandør i håp om en bedre avtale.


– Ofte kommer selgere med et produkt du kanskje har behov for. I dette tilfelle traff de spikeren på hodet.


Mailen kom fra Henning Waage i NorgesEnergi Bedrift, med konkrete tips til hvordan Mandal Hotel kunne spare på strømforbruket, og dermed utgiftene. I tillegg kom Waage med en skreddersydd avtale mellom NorgesEnergi Bedrift og Mandal Hotel. Målsetningen til NorgesEnergi var å tilby den beste strømavtalen for det sørlige hotellet.


– En god strømavtale er viktig for oss, spesielt nå som prisene er så heftige. Tilbudet vi fikk var ærlig, godt og forståelig. Enkelt og greit, sier hun.

 

Mandal Hotel har avtalen Flex Forvaltning. Den er tilpasset hotellets behov, og har en enkel og oversiktlig ordning som gjør det lett for kunden å forstå hva de betaler for, og hvordan avtalen er sammensatt.

Tilleggsproduktet Energivakten gjør at de i sanntid kan følge med på eget forbruk og styre driften deretter. I NorgesEnergi Bedrift har de kun én kontaktperson å forholde seg til.

– Jeg har 100% tillit til NorgesEnergi, og at vi med denne avtalen ikke betaler mer enn nødvendig. For et hotell med fulle lister er det kostbart med blant annet ventilasjon og oppvarming. Strømutgiftene har økt med 50% bare de siste månedene.

Samtidig som prisen øker, skal ikke det gå på bekostning av komfort for gjestene.

– Vi diskuterer strøm og utgifter på hvert ledermøte. Men vi er jo et hotell, så det finnes grenser på hvor vi skal kunne spare på strøm. Vi ønsker gjestene våre den totale opplevelsen, uavhengig av hvor høy kilowattprisen er, fortsetter hun.

Mandal Hotels strømsparingstips

  • Rengjøringspersonalet skrur alltid av all energi på
    rommene når de har vasket.
     
  • Tidsstyring på ventilasjon.

  • Sensorlys I korridor.

  • Mindre trykk i dusjen.

  • Avtale med NorgesEnergi Bedrift

Forankret i ekte opplevelser

Mandal Hotell har et gjennomtenkt maritimt preg over seg. Møterommene er kalt opp etter øyene utenfor kysten, restaurantene kalles Anker og Syd, og mye av interiøret spiller på den kjente Laksetrappen – speidertårnet de føritiden brukte for å se etter laks opp og ned Mandalselva.

All mat er norsk og det meste lokalprodusert.
– Vi ønsker å være noe eget. Det lille ekstra er verdt det når du ser mottakelsen det får hos nye gjester, sier Fredriksen.


Blant opplevelsene på hoteller er Badstue-vogna Pysen, kalt opp etter Norges sørligste øy – liggende like utenfor Mandal. Badstuen har plass til 15 personer, med eget kjøleskap og bademulighet i elva. Den har blitt veldig populær, skal vi tro hotellsjefen selv.

– Avtalen vår med NorgesEnergi er skreddersydd for vår bedrift. Det er definitivt det billigste alternativet for oss.

– Avtalen vår med NorgesEnergi er skreddersydd for vår bedrift. Det er definitivt det billigste alternativet for oss.

Vil du ha den beste avtalen for
din bedrift?

 

Få en uforpliktende prat med en av våre profesjonelle rådgivere i dag.

– Både private gjester og konferansegjester elsker den badstuen. Den bidrar sterkt til å gjøre oppholdet ekte og unikt for gjestene våre.


Mandal Hotel besøkes mest av privatpersoner om sommeren, men er som regel fullt av kurs- og konferansegjester fra Kristiansand eller andre deler av Østlandet. Etter at pandemispøkelset la seg, har bookingene fra begge kundegruppene tatt seg opp.


Vi opplever en enorm pågang og er booket ut året, smiler Fredriksen i det hun gjør klart til lunsj for 45 italienere på sommerferie.

Bytt til vår mest populære spotprisavtale lavt påslag og ingen bindingstid

Bestill Webspot